wrapper

 Поштовани родитељи будућих првака,

Упис и тестирање деце у први разред Основне школе „Лаза К. Лазаревић”, Шабац почиње 1. aприла и траје до 31. маја 2021. године. Апликација за еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ за родитеље биће доступна од 22. марта 2021. године на следећем линку: https://euprava.gov.rs/
Уколико родитељ не жели да путем еУправе закаже термин уписа и тестирања, може се, као и до сада, обратити школи путем УПИТНИКА, телефоном 015/304170, на мобилни психолога Јелице  064/8605138 или на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  па ће школа у име родитеља заказати термин кроз апликацију на еУправи и о томе, благовремено, обавестити родитеља.
Родитељи и други законски заступници ће од понедељка, 22. марта 2021. године, бити у могућности да ступе у контакт са „Лазином” школом у вези са заказивањем термина за упис и тестирање. Родитељи приликом уписа детета у школу не подносе ниједан документ у папирном облику, сва потребна документа повлаче се службеним електронским путем, што је олакшавајућа околност.
Да би школа у име родитеља заказала термин уписа и тестирања, неопходно је попунити податке у упитнику или јавити телефоном школи, или на имејл или  лично  доћи (потребно знати ЈМБГ детета и једног родитеља) уз поштовање  свих  препоручених епидемиолошких  мера.

Уверавамо Вас да ће ваши одговори и сви подаци из упитника, и добијени  путем  телефона  бити доступни само управи школе и педагошко-психолошкој служби, а користи ће се искључиво у сврху електронског заказивања уписа и тестирања ученика у први разред школске 2021-2022. године.

Уколико желите уџбенике  за првака  информишите се  ОВДЕ

ПОГЛЕДАЈТЕ ПО ЧЕМУ СМО ПОСЕБНИ


ХВАЛА ВАМ НА ПОВЕРЕЊУ.

Upis

Како до нас - мапа

http://www.zoofirma.ru/