Протекла надеља у Лазиној школи протекла је у обележавању различитих активности.

Првог дан септембра дочекали смо ђаке прваке, наше најмлађе ученике, свечаном приредбом чији су учесници били ученици другог разреда, а организатори њихове учитељице и наставница музичке културе. Истога дана су на Тргу, у 19 часова, свим првацима уручени комплети уџбеника и ранчеви које је финансирао Град.

Традиционално, наша Школа одазвала се и позиву Туристиче организације града Шапца и узела учешће у Дечјем карневалу и Шампитијади у којој смо тријумфовали првим местом захваљујући Вељку Јаковљевићу који је био на ,,слатким’’ мукама. Дефилеом, и поред кише, засијале су наше Бубамаре, Лазини каубоји и Зумба-фит кидс, док су Чивијашком часу присуствовали сви ученици шестог разреда.

Поред наведеног, остварили смо сарадњу са локалном самоуправом учешћем на јавном часу Црвеног крста Шабац поводом обележавања Светског дана прве помоћи и Данима јапанске културе у Ликовном атељеу Тренинг центра у организацији Центра за стручно усавршавање.

Како бисмо спремно дочекали наше ученике, били смо вредни и креативни! Кабинет за француски језик краси портрет Малог Принца, а улазна врата на кабинету за музичко, математику и информатику улепшана су новим дизајном који је садржајно повезана са називом предмета. Најпоноснији смо на ,,Лазин зид’’ који је исписан биографским подацима и занимљивостима из живота поменутог великана.

Scroll to Top