Драги ученици,

ОШ Лаза К. Лазаревић, Шабац са задовољством вас позива на VII зимски камп чије је овогодишњи назив СИНОНИМ ЗА ЗНАЊЕ – ЛАЗИНО СВЕЗНАЊЕ.

Датум и време одржавања Кампа:

11. и 12. јануар 2022. године у просторијама Лазине школе од 10.00 часова.

Циљна група:

Ученици нижих разреда (од 1. до 4. разреда);

Ученици виших разреда (од 1. до 7. разреда);

Ученици 8. разреда (подршка и помоћ у припреми Завршног испита из српског језика и математике).

     Укратко о планираним темама:

    Кроз игру, забаву, дружење и откривање ученици ће бити у прилици да стекну додатна знања и вештине из географије, ликовне културе, да се забаве на креативним психолошким радионицама, науче основе немачког језика кроз игру, а наши малишани ће открити све тајне Малог Париза, виртуелно прошетати кроз важне институције, историју и забавити се кроз игру. Након наведених радионица сви ученици ће моћи да присуствују радионици под називом  Спортски сат и забаве се на полигону спретности.

    Поред наведених тема, овогодишње изненађење је и тема Монтирај будућност намењена нашим наставницима, учитељима и стручним сарадницима која ће им омогућити додатну подршку у виду стицања дигиталних вештина.

  Пажљиво погледајте позивни постер, размислите о садржајима који се крију иза мистериозних назива тема и дођите 11. и 12. јануара да се заједно дружимо и учимо кроз игру.

РАДУЈЕМО СЕ ДРУЖЕЊУ СА ВАМА!

Важно: током реализације Кампа важно је придржавање свих прописаних епидемиолошких мера (дистанца, дезинфекција руку, ношење заштитне маске на основу прописаних правила од стране Министарства и Завода за јавно здравље које се примењују током боравка ученика у просторијама школе).

 

 

 

 

Scroll to Top